Totaal onmogelijk om 2023 samen te vatten in een paar infographics. Toch hebben we ons best gedaan om ons gevecht tegen armoede, dat we samen met ondernemers in Nederland voeren, in beeld te brengen. 5 pagina’s aan impact, naastenliefde, bloed, zweet, tranen en vooral veel dankbaarheid vind je hier.

Daarnaast blikken we in ons jaarverslag terug op een jaar vol impact, verbinding & beweging! Deze vertelling over 2023 vind je hier. Een verslag met cijfers over ons werk en het verschil dat we mochten maken met de onze 7 lokale stichtingen in Drechtsteden, Rotterdam, Eindhoven, Amstelland en Nijmegen, Den Haag en Rivierenwaard. Gezamenlijk ontvingen zij in 2023 1415 hulpvragen en worden zij gesteund door een netwerk van 1216 betrokken ondernemers!

Samen met deze ondernemers mochten we letterlijk een beetje verlichting brengen in de levens van onze hulpvragers. Het zijn stuk voor stuk verhalen die ons aanmoedigen om door te gaan en door te groeien. Ons werk is zoveel meer dan cijfers. Het gaat over mensenlevens die veranderen omdat we het samen met onze ondernemers iets mooier mogen maken. Momenten waarop er nieuwe rust wordt gecreëerd in vaak heel onrustige omstandigheden. De armoede in Nederland is groot, maar gelukkig is onze ambitie dat ook.

Het is ook voor 2024 onze droom om overal in Nederland ondernemers te verbinden aan de meest kwetsbare hulpvragen. Ook dagen we elke hulpvrager uit om een goede daad door te geven. We zijn dankbaar voor alle verbindingen, daadkracht, zorg en aandacht voor elkaar die we het afgelopen jaar hebben mogen ervaren. Bedankt!