Het team

Graag stellen we jullie het team van ANDERS Nederland voor. Dit team bestaat uit een bestuur, een Raad van Advies, en een aantal medewerkers.

Het bestuur & directie

Het 4-koppige bestuur komt maandelijks samen met de directeur om het werk te bespreken, de visie te bepalen, koers te houden en samen het werk van ANDERS in Nederland kracht bij te zetten.

Gerard van Wijk
Gerard van WijkVoorzitter
Mark Huijzer
Mark HuijzerSecretaris
Peter Deege
Peter DeegePenningmeester
Yvonne Wemmenhove
Yvonne WemmenhoveAlgemeen bestuurslid
Robert de Heer
Robert de HeerDirecteur

Raad van Advies

De Raad van Advies (RvA) komt een aantal keer per jaar samen om samen met het bestuur te sparren en brainstormen over actuele casussen, actualiteiten en ontwikkelingen. De leden delen hun kennis en ervaring, ieder vanuit hun eigen vakgebied en expertise:

Michiel van der Vlies
Michiel van der VliesMaatschappelijk veld
Lody Geerst
Lody GeerstFinancieel
Marco de Keizer
Marco de KeizerOndernemer
Ariadne Pors
Ariadne PorsZorg & Welzijn

Teamleden ANDERS Nederland

Hier vind je de teamleden die op verschillende manieren meewerken aan het realiseren van de missie van ANDERS Nederland.

Anna Tak
Anna TakProjectondersteuning