Hulpvraag indienen

Bedankt voor je vertrouwen in stichting ANDERS.
We ontvangen graag je hulpvraag en zullen onze uiterste best doen deze zo goed mogelijk te behandelen. Hieronder vind je een aantal vragen om te beantwoorden. N.a.v. de criteria kunnen wij beoordelen of de hulpvraag in behandeling kan worden genomen.

Let op:

• Op dit moment kunnen wij geen ‘vloer vragen’ ontvangen. Dit in verband met de hoeveelheid vragen die we hiervoor al in behandeling hebben.
  • Aan het eind van een project/ondersteuning wordt de ontvanger uitgedaagd tot een Pay it Forward. Dit is een van de voorwaarden. Lees hier meer.
  • Per persoon kunnen we maximaal 1 hulpvraag per 6 maanden ontvangen.

Hoe heb je over stichting ANDERS gehoord? *

Waar zoek je specifiek hulp/ondersteuning voor? - omschrijf de situatie beknopt maar duidelijk! *

In hoeverre is je persoonlijke financiële situatie een reden voor deze aanvraag? *

Hoe denk je zelf dat wij je het beste kunnen helpen? *

Persoonlijke gegevens

Naam hulpvrager*

Naam betrokken organisatie (indien van toepassing)*

Naam begeleider (indien van toepassing)*

Adres hulpvrager*

Woonplaats hulpvrager*

Telefoon hulpvrager*

Telefoon begeleider (indien van toepassing)*

E-mailadres hulpvrager*

E-mailadres begeleider (indien van toepassing)*

Opmerkingen

Ja ik geef toestemming aan stichting ANDERS om deze gegevens te gebruiken voor de behandeling van de hulpvraag.

* verplichte velden

Wij gaan vertrouwelijk om met de informatie die je met ons deelt via dit formulier. Lees hier de privacy statement.
Met het insturen van deze informatie geef je toestemming voor het intern en noodzakelijk gebruik ervan.

Na het versturen van je inschrijving krijg je van ons een bevestiging van ontvangst op het door jouw opgegeven e-mailadres.

Na ontvangst streven we ernaar om binnen 5 dagen contact met je op te nemen.