Een lieve vrouw woont met haar 4 kinderen in Rotterdam. Het was een erg onrustige tijd. Zelf heeft ze een zeldzame ziekte waarbij ontstekingen ontstaan op bepaalde organen of in dit geval aan de ogen. Daarnaast zijn de binnendeuren stukgeslagen door haar gewelddadige ex-vriend. Dit kan zo niet langer. Tijd voor actie!

(Noorder)licht
De vraag kwam bij ons binnen via het Noorderlicht. Dit is een kerkelijke gemeenschap in Rotterdam Noord. Eigenlijk werd aangegeven dat er een aantal dingen moesten gebeuren, maar de hoogste nood lag bij de binnendeuren. De woningbouw gaf aan dat dit vervangen moest worden en mevrouw had daar zelf niet de middelen voor. De sporen van geweld waren duidelijk zichtbaar op de deuren, en omdat dit een constante herinnering is aan deze nare periode moest hier iets gebeuren.

Verschillende handen
Gelukkig was daar houthandel Treuren zij besloten om alle 6 binnendeuren beschikbaar te stellen! Het Noorderlicht is langsgegaan met de bus om de deuren op te halen en te brengen bij mevrouw. Daarnaast is onze trouwe partner Safe-beveiliging langsgegaan om alle deuren erin te hangen en te voorzien van het deurbeslag. Verder is Safe-beveiliging nu erg betrokken bij het gezin. Zij zijn namelijk op eigen initiatief nog actief  bezig om een aantal zaken in de keuken op orde te brengen voor mevrouw. Wat mooi dat iedereen zo betrokken is!

Het is prachtig om te zien dat al deze mensen een onderdeel willen zijn om deze 5 mooie mensen weer een zetje in de rug te geven. De positiviteit die door deze lieve vrouw altijd erg sterk te naar voren bleef komen is een hele mooie eigenschap. We blijven lachen!

De foto’s zijn gemaakt door onze vrijwilligster Corina Giethoorn