Een aantal weken terug kregen wij de vraag binnen van een alleenstaande moeder. Zij vertelde dat ze een tijd terug was verhuisd naar haar huidige woning met haar twee zoons. Dit was met name vanwege de beperking van één van haar zoons. Nu woonden ze in een fijne benedenwoning, alleen de tuin hield nog flink wat te wensen over. De tuin was namelijk begroeid en iedereen kon zo naar binnen kijken. Geen fijn idee en dit resulteerde er ook in dat haar zoons niet graag naar buiten gingen.

Hoe nu verder?
Tijdens het huisbezoek bleek dat mevrouw zelf al verschillende dingen had geprobeerd om alsnog de tuin op te knappen, maar haar netwerk was niet groot genoeg om het voor elkaar te krijgen. Daarnaast waren de financiële middelen ook niet toereikend genoeg. Mevrouw had wel iets van financiële middelen, maar niet genoeg voor de gehele tuin. Ze wilde namelijk vooral graag een schutting zodat niet iedereen meer de tuin kon inkijken en lopen, maar ook wilde ze graag rubberen tegels voor in haar tuin. Zodat haar zoons veilig en wel buiten konden spelen. Wij belden Aardoom hoveniers met de vraag en nadat zij langs waren geweest werd de afspraak gepland.

Een fijne plek
Een paar weken terug was het dan zover! De mannen van Aardoom hoveniers stonden voor de deur en gingen aan de slag. Want het bleek dat ze, voordat ze de schutting konden plaatsen, eerst nog moesten maaien. Zo werd er in 2 dagen tijd een tuin gemaaid en de schuttingen geplaatst. Nu kan mevrouw samen met haar zoons heerlijk naar buiten!


Dit verhaal is geschreven door onze coördinator Mariëtte van der Veer