Stichting ANDERS in actie voor lokale nood.

Ook nu voor Oekraïne!

Sinds de oprichting van stichting ANDERS Rotterdam in 2019 komen wij samen met de ondernemerswereld lokaal in actie voor hen die in nood zijn. Van ouderen, tot jongeren en van vluchtelingen en tot geboren en getogen Hollanders. Dit betekent dat we er ook nu willen zijn voor Oekraïners die huis en haard verlaten en in ons land een veilig onderkomen zoeken.

Ben jij een ondernemer die ook bereid is om met eigen product of dienstverlening in Rotterdam in actie te komen voor deze actuele nood? Meld je dan via onze website als partner. Word een partner van onze missie zodat we samen het verschil kunnen maken voor hen die met lege handen ons land hebben bereikt. Klik hier om naar de nieuwe partner pagina te gaan.

Ondernemers die al partner zijn van het Stichting ANDERS Rotterdam netwerk kunnen hun extra aanbod kenbaar maken via rotterdam@stichtinganders.nl

Het aanbod wordt voorgelegd bij professionele hulpverlening en organisaties in Rotterdam. Zo waarborgen we de kwaliteit en zorgen we dat je aanbod op de juiste plek en juiste moment komt.

We hebben al verschillende hulpvragen vanuit het netwerk gekregen, wil je je voor deze inzetten. Lees dan vooral verder.

Je kan op de hulpvraag klikken en in de email aangeven hoe je wilt helpen. Dan nemen we contact met je op om dit op te pakken!