Familie N. bestaat uit moeder en 4 kinderen. Na een aantal pittige jaren krijgen zij hulp om weer het leven op te pakken en er vol voor te gaan. Door schulden en veel spanningen is dit niet heel makkelijk. Het appartement bestaat uit 3 kamers en is erg krap. Het gezin is dankbaar maar tegelijk is het soms schipperen met 4 kinderen. Eén van de dochters slaapt op de bank en heeft echt behoefte aan een eigen plek. De jongste dochter slaapt bij moeder in bed omdat er verder geen plek in huis is. Samen met de hulpverlener besluiten zij dat een tussenwand in de grootste slaapkamer veel rust gaat geven. Rust om je terug te kunnen trekken en even alleen te kunnen zijn. 

Dick van Facilicom Breijer ziet het meteen zitten! Samen met zijn team zetten zij zich vaker in om voor mensen een verschil te maken. Beide zijn erg handig en creatief en weten daardoor meteen hoe zij dit klusje kunnen klaren. Facilicom steunt de actie met de materialen en tijdens een volle zaterdag gaan zij aan de slag. Stiekem pakken zij meteen een paar extra klusjes op ”we zijn er nu toch”. Wat een aandacht en tijd!  

Dick, ontzettend bedankt voor je hulp en inzet samen met je team!! Facilicom bedankt voor de steun en mogelijkheden om dit te doen!!