Op 20 maart organiseert ANDERS Rotterdam samen met Fonds Bijzondere Noden, Stichting Present Rotterdam, Dokters van de Wereld en Rotterdamse Tandartsvereniging de Tandartsdag! Heb jij ook de oproep op Radio Rijnmond en NPO Radio 1 ook al gehoord? We zijn namelijk nog dringend op zoek naar tandartsen om iedereen te helpen die zich al heeft aangemeld!

Tijdens de Tandartsdag helpen we Rotterdammers die in de bijstand of schuldsanering leven met hun nood-problemen aan hun gebit. Het is voor hen financieel niet haalbaar om naar de tandarts te gaan of om een tandartsverzekering af te sluiten. Samen met een groep tandartsen vanuit de Rotterdamse Tandartsvereniging en Dokters van de Wereld vormen we de basis maar hulp is nog echt nodig.

Binnen anderhalve week moesten we de aanmeldpagina al sluiten, zoveel acute mondzorgnood is er in Rotterdam! We zijn geschrokken van de verhalen van maanden pijn, problemen met slapen en dikke wangen waar sommige mensen al maanden mee lopen.

Ben jij ook geraakt door deze nood en wil je je als tandarts/mondhygienst of kaakchirug een dagdeel of de hele dag op 20 maart kosteloos inzetten? Of kan je zelf niet maar stel je wel je behandelkamer ter beschikking? Dan ben je erg welkom en nodig! Voor meer informatie, aanmelden of vragen kan je terecht bij Anna Tak atak@stichtinganders.nl