Op woensdagavond 1 november 2023 vind het jaarlijkse inspiratie seminar van stichting ANDERS plaats.
“Keihard groeien, maar dan ANDERS”
Na Ben Tiggelaar (2017), Jan Peter Balkenende (2018), Berthold Gunster (2019), Jos Burgers (2021) en Annemarie van Gaal (2023) is het dit jaar Michiel Muller die de aanwezigen zal inspireren.

MICHIEL MULLER
Picnic, Tango, Route Mobiel, en meer. De rasondernemer achter deze succesvolle en keihard groeiende bedrijven is dit jaar onze spreker: Michiel Muller! Hij is een specialist in ondernemerschap en het openbreken van markten. We zijn trots dat hij dit jaar onze aanwezigen komt inspireren met zijn inzichten in groei, opschaling én maatschappelijke impact. We kijken uit naar een bruisende avond!

Ben jij verantwoordelijk of werkzaam in een groeiende organisatie of ben je op zoek naar sleutels tot groei? Zorg dat je er bij bent voor een reuze inspirerende bijeenkomst.

Je aanwezigheid is direct een investering in de missie van stichting ANDERS. De opbrengst van de avond komt ten goede aan haar verbindende werk richting kwetsbare mensen. Michiel werkt belangeloos mee aan het seminar, omdat ook hij enthousiast is over de missie van ANDERS.

KAARTEN

  • Early bird kaart: € 50,- p.p. (t/m 15 augustus)
  • Kaart standaard: € 60,- p.p.
  • 5 entreekaarten voor € 225,-
  • 10 entreekaarten voor € 450,-
  • Extra dure kaart: € 100,- p.p. Deze optie is een kaart incl. een gift aan het werk van ANDERS. Je krijgt dezelfde stoel en hetzelfde wijntje als de andere aanwezigen, maar je steun aan het werk van ANDERS is nog groter. Een kaart met een knipoog met extra veel impact!

Entreeprijzen zijn inclusief koffie/thee, hapje/drankje én netwerken.

Klik HIER voor kaarten en meer informatie.

LOCATIE EN TIJD
Van der Valk Ridderkerk
Krommeweg 1, Ridderkerk
Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 22.00 uur

STICHTING ANDERS
Stichting ANDERS zorgt samen met ondernemers voor de aller kwetsbaarsten in de samenleving. De stichting verbindt lokale noden van kwetsbare mensen aan de producten/diensten/talenten van betrokken ondernemers die hiervoor in actie willen komen. Vervolgens komen ook de hulpvragers zelf in actie voor een goede daad naar iemand. Zo bouwt de stichting aan een beweging van geven. Stichting ANDERS is de organisator van deze jaarlijkse evenementen.

Klik HIER voor kaarten en meer informatie.