Molenlanden – Portisa Nederland is woensdag 15 maart in het zonnetje gezet tijdens een bezoek van voorzitter MKB-Nederland, Jacco Vonhof en regioleider van ANDERS Rivierenwaard, Jolanda van Hoorne. Dit bedrijf is de 1000ste betrokken ondernemer die we in het landelijk netwerk mogen verwelkomen!

De werkwijze van ANDERS is inmiddels naar 7 regio’s in Nederland uitgegroeid. Door de jaren heen hebben we een prachtig netwerk op weten te bouwen van vakmensen. Stuk voor stuk. Allemaal betrokken vanuit dezelfde gedachte: ‘als er nood is, en ik kan daar als ondernemer verschil in maken, dan mag je me bellen’. Stichting ANDERS verbindt de unieke dienstverlening en het talent van ondernemers aan lokale noden. Ook elke hulpvrager mag aan het einde zelf een goede daad doorgeven aan een ander. Zo maken we samen direct impact in de samenleving en dragen we bij aan een nog mooiere wereld.

Directrice Frederike Cernoia kreeg uit handen van regioleider Jolanda bloemen en een grote taart voor haar medewerkers. Frederike was blij verrast met het bezoek van regioleider Jolanda: “Ik vind het als mens en ondernemer belangrijk om belangeloos te kunnen handelen voor mensen die het knoerhard nodig hebben, daarom heb ik mij bij ANDERS Rivierenwaard aangesloten”. “Ik heb zelf ook een moeilijke periode meegemaakt en ik vond het toen heel mooi dat er mensen waren die mij belangeloos hielpen, die handelden vanuit hun hart. Dat hoop ik ook te mogen doen.”

Robert de Heer, oprichter en directeur van Stichting ANDERS Nederland noemt de 1000ste ondernemer een mijlpaal. “Ons werk is slechts mogelijk door de support en daadkracht van ondernemers. Wat begon in de Drechtsteden groeit uit tot een snelgroeiend landelijk ondernemersnetwerk. Daar zijn we heel trots op!

Ook Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland was bij dit bijzondere moment aanwezig. Hij onderschrijft het werk van Stichting ANDERS en sprak zijn waardering uit voor deze 1000ste ondernemer in het bijzonder en alle andere ondernemers die zich inzetten voor de maatschappij. “Voor mij is het een goed bezoek omdat dit weer eens duidelijk maakt, dat er heel veel MKB-ondernemers bereid zijn belangeloos iets goeds te doen voor mensen in hun omgeving. Het mooie van deze stichting is dat ze de ondernemer en de persoon die iets nodig heeft bij elkaar brengen om te laten zien dat ze bij elkaar passen.

Met 7 lokale ANDERS stichtingen in Drechtsteden, Rotterdam, Eindhoven, Amstelland, Nijmegen, Den Haag en Rivierenwaard zetten nu 1000 bedrijven zich in om impact te maken. Stichting ANDERS verbindt de unieke dienstverlening, daadkracht en talent van ondernemers aan lokale noden. Het is onze droom om overal in Nederland ondernemers te verbinden aan de meest kwetsbare hulpvragen. Ook dit jaar verwachten we drie nieuwe regio’s te starten. Zo bouwen we samen aan een beweging van geven in ons mooie land. Want geven maakt rijk.

Bekijk HIER het hele foto album van het bezoek.