Gezocht: lef & liefde voor mooie (betaalde) baan

Wat zou het mooi zijn. Ook in jouw regio komen de lokale ondernemers in actie voor hulpvragen van mensen in armoede. Het concept staat als een huis, maar nu zoeken we jou nog. En we hebben goed nieuws: we hebben een prachtige baan voor je! Voor de opbouwfase van jouw nieuwe regio ga je 12-16 uur betaald aan het werk als projectleider opbouw via Stichting ANDERS Nederland. Nadat je bestuur is gevormd en de fondsen zijn geworven start jouw nieuwe stichting op en ga je als regioleider aan de slag. We nemen je op deze pagina graag mee in het werk én in deze ondernemende kans op meer geloof, hoop en liefde in jouw omgeving.

Bij ANDERS zetten wij ons elke dag in voor kwetsbare mensen en kijken we in ons netwerk welke ondernemers met hun specialisme het verschil kunnen maken. Samen bouwen we aan een beweging van geven want ook iedereen die geholpen wordt geeft weer een goede daad door aan een ander. Een prachtige manier om God lief te hebben en onze naaste als onszelf!

Ga jij aan de slag als Projectleider Opbouw in jouw regio?

Voor deze mooie baan ga je 6 maanden aan de slag voor de opbouw in jouw regio. Jij bent de pionier vol lef & liefde. Wij zijn jouw collega’s op afstand die met coaching en begeleiding meewerken aan de opbouw van jouw ANDERS stichting. In deze periode kun je betaald aan de slag voor dit avontuur. Na die tijd, wanneer de fondsen zijn geworven en het nieuwe bestuur compleet is, ga je in dienst bij jouw eigen nieuwe ANDERS stichting.

Het verhaal van Tamara

Het is een werk dat vraagt om een ondernemers mentaliteit en een groot hart. Of zoals wij ook wel zeggen; LEF & LIEFDE. Het is ook een werk dat bergen verzet in mensenlevens. Neem nu het verhaal van Tamara:

Haar man verliet haar en haar kinderen, maar niet voordat hij het huis kort en klein sloeg. Zelfs de deuren van de kinderkamers zaten vol gaten. De hulpverlening eiste dat de kapotte deuren en muren zouden worden hersteld omdat de kinderen anders niet meer thuis zouden kunnen wonen. Tamara had zelf nauwelijks sociaal netwerk en de huurbaas voelde zich niet verantwoordelijk. Via ANDERS werd er een aannemersbedrijf gevonden die met liefde en met veel snelheid de woning wilde herstellen. Al snel werd er nieuwe rust in het leven van Tamara en haar kinderen gebracht en werden ze niet meer dagelijks herinnerd aan deze nare geschiedenis. Tamara zelf gaf ook een goede daad door aan een van haar buren. Ze besloot voor ze te koken, want ook zij gingen door een moeilijke tijd. Het resultaat? Een stroom van compassie en naastenliefde door de inzet en bemiddeling van ANDERS en de betrokken ondernemers.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt lef & liefde
 • Je wordt enthousiast van pionieren en bent ondernemend ingesteld
 • Je weet ondernemers aan je te binden en te enthousiasmeren
 • Je bent beschikbaar om de komende 6 maanden 12-16 uur per week te bouwen aan deze nieuwe stichting
 • Je staat bekend om je doorzettingsvermogen en hebt een langetermijnvisie
 • Geloof, hoop en liefde zijn ook voor jou belangrijke drijfveren in het leven

—–

Wat mag je van ons verwachten?

 • Wij bieden je de mogelijkheid om 6 maanden lang betaald te bouwen aan de nieuwe ANDERS stichting
 • Wij gaan jou intensief ondersteunen en coachen in deze opbouwfase
 • In deze opbouwfase krijg je toegang tot een digitale toolkit boordevol informatie om de werkwijze van ANDERS toe te leren passen
 • Wij helpen je bij het opbouwen van een netwerk en het aanvragen van subsidies en fondsen
 • Na een half jaar opbouwfase vieren we de overdracht van het concept en de licentie naar jou als initiatiefnemer. Zo kun jij echt aan de slag, ondersteund vanuit ANDERS Nederland!

—–

Reageren

Ben jij dé kandidaat die past binnen deze functie? Reageer direct en stuur jouw persoonlijke motivatie op via info@stichtinganders.nl of stel je vragen aan Robert de Heer via 0617479738

Je kunt je ook vrijblijvend aanmelden voor onze volgende online info sessie of lees hier de mooiste verhalen van onze regioleiders!