Ben jij ook ANDERS? Word initiatiefnemer

Zie je het voor je? Dankzij jouw belletje met die lokale ondernemer slapen de kinderen van een kwetsbaar gezin eindelijk weer in een eigen bed. De tranen sprongen al in de ogen toen de vrachtwagen aan kwam rijden en jij mag de ondernemer straks bedanken voor de impact die hij in zijn stad heeft gemaakt. Dit is precies waarom jij past bij stichting ANDERS.

Bij ANDERS zetten wij ons elke dag in voor kwetsbare mensen en kijken we in ons netwerk welke ondernemers met hun specialisme het verschil kunnen maken. Samen bouwen we aan een beweging van geven want vervolgens geeft ook iedereen die geholpen wordt een goede daad weer door aan een ander. Een prachtige manier om God lief te hebben en onze naaste als onszelf!

Ga jij het verschil maken in jouw omgeving?

Stel, je meldt je aan om jouw eigen stichting ANDERS op te starten. In de oriëntatiefase begin je met een marktonderzoek, zoek je een bestuur, werf je fondsen en bereid je de start voor. Het lokale welzijnswerk deelt hulpvragen met je en jij mobiliseert ondernemers om zich in te zetten voor deze lokale noden. De betrokken ondernemers ondersteunen het werk ook financieel. Samen met het maatschappelijk werk en je ondernemersnetwerk maak je mensenlevens mooier.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een hart voor kwetsbare mensen
  • Je wordt enthousiast van pionieren en bent ondernemend ingesteld
  • Je weet ondernemers aan je te binden en te enthousiasmeren
  • Je bent bereid een deel van je eigen tijd te investeren in de opstart
  • Je staat bekend om je doorzettingsvermogen, creatieve oplossingen en hebt een langetermijnvisie
  • Geloof, hoop en liefde zijn ook voor jou belangrijke drijfveren in het leven

—–

Wat mag je van ons verwachten?

  • Wij gaan jou intensief ondersteunen en coachen bij het opzetten van een lokale ANDERS Stichting.
  • In de opstartfase krijg je toegang tot een digitale toolkit boordevol informatie om de werkwijze van ANDERS toe te leren passen.
  • Wij helpen je bij financiële zaken, het opbouwen van een netwerk en het aanvragen van subsidies en fondsen.
  • Na minimaal een half jaar opbouwfase vieren we de overdracht van het concept en de licentie naar jou als initiatiefnemer. Zo kun jij echt aan de slag, ondersteund vanuit ANDERS Nederland!

—–

Reageren

Ben jij dé kandidaat die past binnen deze functie? Reageer direct en stuur jouw persoonlijke motivatie op via info@stichtinganders.nl of stel je vragen aan Robert de Heer via 0617479738

Je kunt je ook vrijblijvend aanmelden voor onze volgende online info sessie of lees hier de mooiste verhalen van onze regioleiders!