Hé Opwekking-bezoeker. Ben jij ook ANDERS?

Stel je voor. Dankzij jouw contact met lokale ondernemers slapen de kinderen van een kwetsbaar gezin weer in een eigen bed, wordt de tuin van een oudere bewoner met een spierziekte weer begaanbaar en worden de sloten van een woning vervangen na huiselijk geweld. Dat is het werk van stichting ANDERS.

We hebben een droombaan voor je! Een ondernemende kans op meer geloof, hoop en liefde in jouw omgeving.

Bij ANDERS zetten wij ons elke dag in voor kwetsbare mensen en kijken we in ons netwerk welke ondernemers met hun specialisme het verschil kunnen maken. Samen bouwen we aan een beweging van geven want vervolgens geeft ook iedereen die wordt geholpen zelf een goede daad door aan een ander. Een prachtige manier om God lief te hebben en je naaste als jezelf!

Maakt dit jou enthousiast? We gaan graag in gesprek met je over de kansen op deze prachtige baan en missie!

Het verhaal van Tamara

Dit werk verzet bergen, vol LEF & LIEFDE. Neem nu het verhaal van Tamara:

Haar man verliet haar en haar kinderen, maar niet voordat hij het huis kort en klein sloeg. Zelfs de deuren van de kinderkamers zaten vol gaten. De hulpverlening eiste dat de kapotte deuren en muren zouden worden hersteld omdat de kinderen anders niet meer thuis zouden kunnen wonen. Tamara had zelf nauwelijks sociaal netwerk en de huurbaas voelde zich niet verantwoordelijk. Via ANDERS werd er een aannemersbedrijf gevonden die met liefde en met veel snelheid de woning wilde herstellen. Al snel kwam er nieuwe rust in het leven van Tamara en haar kinderen en werden ze niet meer dagelijks herinnerd aan deze nare geschiedenis. Tamara zelf gaf ook een goede daad door aan een van haar buren. Ze besloot voor ze te koken en zo haar eigen talenten te delen. Het resultaat? Een stroom van compassie en naastenliefde!

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt lef & liefde
  • Je wordt enthousiast van pionieren
  • Je weet ondernemers te enthousiasmeren
  • Geloof, hoop en liefde is wat jou drijft

Wat mag je van ons verwachten?

  • De mogelijkheid om betaald te bouwen aan een nieuwe ANDERS stichting in jouw regio
  • Coaching en begeleiding vanuit de landelijke ANDERS stichting
  • Na minimaal een half jaar opbouw vieren we de start van jouw nieuwe ANDERS stichting in jouw regio

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

    Opwekking advertentie