Het team van ANDERS Amstelland breidt uit! Met het stijgend aantal hulpvragen groeien de werkzaamheden. Daarom worden vanaf heden ondersteund door onze nieuwe collega Esther. Graag stelt zij zich aan u voor:
“Mijn naam is Esther van Bloemen-Bartels, de nieuwste aanwinst voor het ANDERS team van Amstelland. Ik ben 45 jaar oud, getrouwd met Marcel en moeder van drie tieners, twee zonen en een dochter.
Ik ben opgegroeid in Ouderkerk, maar woon nu langer in Amstelveen. We zijn een half jaar geleden verhuisd naar een woning dichtbij het Amsterdamse Bos, daar vind je mij dan ook vaak. Ik wandel graag, ik fiets graag en bij mooi weer pak ik wel eens de motor om de randstad te verlaten. Verder hou ik van schrijven, goed eten, een koud colaatje (in de middag), zitten in de tuin (maar alleen nadat de planten water hebben gehad) en van tijd doorbrengen met man en kinderen (cliche; ik weet het, maar geluk zit nu eenmaal in kleine dingen).
In 2002 ben ik afgestudeerd als HBO-verpleegkundige en sindsdien eigenlijk altijd werkzaam geweest in de ouder-kindzorg. Op het consultatiebureau, bij een medisch kinderdagverblijf, bij een moeder-kindhuis, maar vooral in mijn eigen praktijk als “babyverpleegkundige”. Zoals de naam al doet vermoeden was ik gespecialiseerd in kinderen onder de 18 maanden oud en kwam daardoor bij heel veel gezinnen thuis.
Na ruim twintig jaar werd het tijd voor wat anders, ik volgde een aantal opleidingen op het gebied van woningbouw, organizen en (duurzame) interieurstyling. Vol goede moed startte ik een onderneming, maar kwam daarvan als snel terug tijdens mijn ZAAI traject. Een programma van de gemeente Amstelveen voor startende ondernemers. Door ZAAI leerde ik mijzelf wat beter kennen, maar kreeg ik ook de gouden tip om eens op de website van stichting ANDERS te kijken. Daar vond ik prachtige verhalen en een mooie vacature en dat brengt mij vanaf nu wekelijks in Aalsmeer.
Ik kijk er naar uit om -samen met Koen- een groot verschil te mogen maken voor de kwetsbare in de maatschappij en op (be)zoek te gaan naar de leukste ondernemers in de regio.”
De werkdagen van Esther zijn dinsdag en woensdag.
Esther is bereikbaar via:
06-29126123
Total Views: 43Daily Views: 3