window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-168687252-4');
Home2022-04-11T08:02:29+00:00

Samen maken we
Amstelland
nog mooier!

Samen bijdragen aan een mooier Amstelland

Stichting ANDERS Amstelland is een snelgroeiend ondernemersnetwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. ANDERS Amstelland daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten/producten/talenten beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Met elkaar ontdekken we opnieuw hoe mooi het is om te geven en ontvangen. Want geven maakt rijk!

Geven maakt rijk

Verhalen en nieuws

2 x €190. Wat doe jij?

Je hebt het vast en zeker gehoord. Bijna alle huishoudens in Nederland worden in november en december met twee [...]

Jaarverslag 2021

In 2021 heeft Stichting ANDERS Amstelland weer mooie resultaten bereikt. We geven u graag een blik op onze continu groeiende organisatie in ons visuele jaarverslag!

Bekijk Jaarverslag

Vier je verjaardag ANDERS

Maak van jouw verjaardag een feestje voor iemand in nood.
Meld je snel aan via de website. Dan herinneren wij jou rond je verjaardag aan dit mooie project.

Ja, ik meld mij aan

Partner-Plus leden

Deze ondernemers leveren een extra bijdrage om het werk van ANDERS mogelijk te maken