‘Schoon’ genoeg van de vervuilde vloer

‘Schoon’ genoeg van de vervuilde vloer

Via stichting SUN (stichting urgente noden) bereikte de vraag van een mevrouw uit Dordrecht ons. Al langere tijd woonde mevrouw in een huis zonder vloerbedekking. Ook was de vloer nog eens vervuild, wat voor een onaangename lucht in huis zorgde. Dat kan zo niet langer.

Het creëren van een fijne plek
Stichting SUN kon ervoor zorgen dat mevrouw weer vloerbedekking in huis zou krijgen door de kosten te dekken. Echter moest er daarvoor wel iets gebeuren aan de huidige betonvloer. Door de ongezonde lucht die hier vanaf kwam zou alleen een nieuwe vloerbedekking het probleem niet tegen gaan. Hier moest nog een oplossing voor komen…

Schoon!
Door de diversiteit aan partners in ons netwerk hadden we voor deze vraag ook gelijk een match. Bright & Clean uit Papendrecht stond gelijk klaar om aan de slag te gaan met de betonvloer. Ze zijn een ervaren bedrijf in het specialistisch reinigen van vloeren. Te gek dat we zo snel konden verbinden! Ondertussen zorgde SUN dat er zicht kwam op een vloer.

De kracht van samen
Nadat we een positief bericht kregen van SUN, namelijk dat de vloer er was, kon Bright & Clean snel aan de slag met het schoonmaken van de betonvloer. De dag erna is de vloer gelegd. In twee dagen tijd was dit langdurige probleem ineens verleden tijd. Een mooie verbinding door een krachtige samenwerking met een dankbare en blije mevrouw tot gevolg. Samen is het gelukt om deze vraag op te lossen. Zo zie je maar weer dat je samen veel meer bereikt dan alleen!

Dit verhaal is geschreven door stagiaire Selfet van den Bosse

De foto’s bij dit verhaal zijn gemaakt door Bright & Clean zelf tijdens het uitvoeren van de klus


Heb je al gehoord over ons seminar Nederland = ANDERS met Jan Peter Balkenende?
Klik HIER voor meer info, bestel snel een kaart en ondersteun ons werk!

Share