Halverwege het lente seizoen kwam er een hulpvraag bij ons binnen van een alleenstaande moeder woonachtig in Rotterdam Noord. Het gaat hier om een moeder van 3 kinderen die het de afgelopen jaren erg moeilijk hebben gehad. Mevrouw kijk positief naar de toekomst en wil er alles aan doen om een rooskleurige toekomst tegemoet te gaan.

Moeder doet er alles aan om van haar huis daadwerkelijk een thuis te maken echter staat er 1 belemmering in de weg. In de woonkamer heeft mevrouw een muur die door de oude huurders zo is achtergelaten. Nu is die muur in elkaar gestort.  Mevrouw is al langere tijd in de weer met de woningbouw om haar muur geregeld te krijgen. Dit loopt telkens uit op een teleurstelling.

Om mevrouw op weg te helpen gingen we opzoek naar een partner die gipsplaten kunnen verzorgen en deze ook kan plaatsen. Tijdens deze zoektocht kwamen we uit bij Breijer. Breijer werkt met specialisten in het verbouwen, renoveren en verduurzamen van bestaand vastgoed.

Breijer is de uitdaging aangegaan om de gipsplaten te leveren en bij mevrouw te plaatsen.  Het bleek een hele opgave, maar met goed samenwerken is het gelukt om de plaat op de juiste verdieping te krijgen en te plaatsen. De match tussen mevrouw en de medewerker van Breijer bleek een uiterst goede match. Medewerker en hulpvrager hebben tot op heden nog steeds contact. Er is een mooie vriendschap ontstaan.