Ferry van der Kaaij is een liefdevolle Rotterdammer met een hart van goud voor dieren. Om deze reden zet hij zich al jaren in voor de Dierenvoedselbank Rijnmond. De Dierenvoedselbank Rijnmond zet zich in voor huisdieren voor Rotterdammers die in armoede leven. Heb je dus een huisdier, maar niet (meer) voldoende inkomen om in dierenvoer te voorzien? Dan kun je bij de Dierenvoedselbank terecht.

Met alle harde werken van Ferry heb je soms ook hulp nodig. Dit keer in de vorm van een mooie flyer. Zo weten nog meer mensen over de hulp die de Dierenvoedselbank kan bieden en kunnen mensen ook komen helpen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een leuke ondernemer die wilde helpen!

Aan de slag 

We kwamen uit bij Tim van PrinterPro. Hij was enthousiast en bereidt iets moois voor de Dierenvoedselbank te maken en te helpen met printen. Het resultaat mag er ook zeker zijn!

Vanuit stichting ANDERS Rotterdam en partner PrinterPro zijn we blij dat we Ferry hebben kunnen helpen, wat een Rotterdamse topper! Op deze wijze hopen we ook een bijdrage te hebben geleverd aan het vergroten van de naamsbekendheid van de Dierenvoedselbank Rijnmond.


Dit verhaal is geschreven door onze Stagiair Shaznay Alberto.