Afgelopen maand zijn we als team uitgebreid en hebben we Jarnik ter Maat en Jacoline Visser mogen verwelkomen als collega’s bij ANDERS Rotterdam. 

Vorige week hebben we onze top collega Lucienne Kom mogen uitzwaaien voor haar zwangerschapsverlof. We wensen haar een prachtige tijd toe en kijken er naar uit om vanaf april 2022 weer samen te werken. 

Graag stellen we Jarnik ter Maat en Jacoline aan jullie voor. Jarnik zal zich gaan richten op bedrijven en partnerschappen en Jacoline op de hulpvragen en extra projecten.  

 

Jacoline Visser 

Mijn naam is Jacoline Visser en ik ben sinds 16 september werkzaam bij Stichting Anders als coördinator hulpvragen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 dochters. In de afgelopen jaren heb ik van alles gedaan: gewerkt met vluchtelingen, communicatie, teamcoaching etc. Het is ontzettend gaaf om bruggen te slaan tussen ondernemers en mensen met hulpvragen die nergens anders terecht kunnen. Stichting Anders maakt echt een verschil in Rotterdam. Door het Pay it Forward principe krijgt ook de hulpvrager de kans om iets geven. Het maakt niet uit hoe klein of groot het is, geven maakt rijk! Daar werk ik graag aan mee! 

Jacoline kan je bereiken via jvisser@stichtinganders.nl 

 

Jarnik ter Maat 

Dag dag mijn naam is Jarnik! Sinds 16 september ben ik onderdeel van Stichting Anders team Rotterdam, dus ik mag nu al een aantal dagen mijn tijd en energie steken in het helpen van de kwetsbare Rotterdammers.  Geboren in het verre oosten, namelijk in het mooie Rijssen ben ik afgereisd naar de ‘grote stad’ om te studeren. 

Afgelopen jaren mocht ik Bedrijfskunde studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en sinds dit jaar mag ik mij dan ook daadwerkelijk afgestudeerd noemen en is mijn diploma in the pocket. Naarmate de gespendeerde tijd in Rotterdam toenam nam ook de liefde voor de stad toe. Dus ik heb besloten hier nog even te blijven hangen. Mijn taak zal deels het koppelen van de hulpvragen zijn, tussen de mensen in nood en de helpende ondernemer en deels zal ik me bezighouden met het relatie-/partnerbeheer van de Stichting. 

Tot nu toe bevalt het er goed en ben ik in echt een warm team terecht gekomen waar het niet moeilijk is om me op mijn gemak te voelen. Kijk er naar uit me in te zetten komende tijd voor deze prachtige Stichting! 

Jarnik kan je bereiken via jtermaat@stichtinganders.nl