Een tijdje geleden kregen wij een hulpvraag binnen van een moeder. Ze kwam net uit een lastige periode door o.a. de toeslagaffaire en had nu een huisje gekregen. Maar het was een hele uitdaging, alles moest nog gebeuren in het huis. Zo ook in de badkamer. Ze hadden namelijk wel een hele mooie douche, maar nog geen douchescherm voor bij de douche. Zo kwam er telkens een heel waterfestijn in de badkamer, dat is natuurlijk heel leuk, maar niet als het binnen in jouw badkamer is. 

 

Wij zijn op zoek gegaan naar een ondernemer die hier mee kon helpen. We belden het team van Alhra Glas en zij waren bereid de moeder te helpen! Zij wilden graag met ons meekijken en denken! Ze zijn langsgeweest om kennis te maken en hebben meteen de ruimte opgemeten. De moeder kreeg zelfs een douchescherm op maat gemaakt!   

 

Na ongeveer twee weken zijn ze teruggekomen om de douchewand te plaatsen. Twee medewerkers hebben het mooi geplaatst, wat een feest! Hoe fantastisch is dat; niet zomaar een douchewand krijgen, nee eentje die op maat gemaakt is voor jouw badkamer! 

Inmiddels is de douche weer volop in gebruik.

 

Het gezin is de medewerkers van Alhra Glas heel erg dankbaar voor het fantastische werk dat ze hebben geleverd! Bedankt!