Van hortensia’s naar salontafels

Van hortensia’s naar salontafels

We hebben weer een mooi verhaal om met jullie te delen. Een bloemenbedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht die als verhuizer in beweging komt voor een kwetsbare client van het Leger des Heils.

De hulpvraag
De hulpvraag kwam binnen via het Leger des Heils. Een oude man met een zware financiële situatie moet verhuizen om gezondheidsredenen. Zijn sociale netwerk is beperkt tot een hoogbejaarde broer en zus. Wie kan er voor deze man in actie komen en de verhuizing mogelijk maken?

In beweging komen
Stichting ANDERS deelt dit soort hulpvragen met ondernemers. Wat we merken is dat veel bedrijven graag ondersteunen in dit soort situaties, maar dat ze er simpelweg niet van weten. En waar je niet van weet…daar kun je ook niet voor in beweging komen.

Bloemenkarren vol inboedel
Bloemisterij Bonne Fleur hoorde als partner van ANDERS over deze nood. Ze regelden 2 man personeel en maakten de vrachtwagen beschikbaar voor de verhuizing. De bloemenkarren waar normaal gesproken de tulpen en hortensia’s op worden vervoerd, stonden nu vol met verhuisdozen, bureaulampen en andere inboedel.

Een prachtig voorbeeld door inzet van middelen en mogelijkheden voor een lokale nood!


Hier een aantal foto’s van het project:

DSC_1050

Schermafbeelding 2016-07-28 om 15.08.13

Schermafbeelding 2016-07-28 om 15.08.02


Word jij ook enthousiast van dit soort verhalen? Neem dan eens een kijkje in de vrijwilligersvacature Hulp-Makelaar!
Je inzet en versterking is enorm welkom!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *