Gordijnen voor een dankbaar gezin

Gordijnen voor een dankbaar gezin

Via Jeugdteams Zuid-Holland Zuid kwam de hulpvraag binnen. Met urgentie is een woning toegekend aan een gezin dat na lange tijd weer samen kan wonen. Geweldig nieuws voor zowel de ouders als de kinderen! Maar tegelijkertijd is er nog veel nodig om de woning leefbaar en een echt ‘thuis’ te maken.

De vraag
De vraag waar wij ons voor hebben ingespannen was “is er iemand die de woning kan voorzien van gordijnen?”.
Een van onze partners is Cees den Breejen Woningstoffering. Als partner van ANDERS denken ze graag mee in omstandigheden waar ze met hún dienstverlening een verschil kunnen maken.
Ze hoorden de hulpvraag aan en gingen al snel langs om de maten op te meten en passende gordijnen klaar te maken. Inmiddels zijn er meerdere kamers in het huis opgevrolijkt met prachtige gordijnen.

Het resultaat?

  • Een lokale ondernemer die enthousiast is over de hele praktische steun die ze mochten bieden.
  • Een dankbaar gezin dat geniet van een warm en gezelliger thuis.

Wat hebben we met elkaar toch veel te bieden wanneer we bereid zijn om te delen van onze middelen. Want delen is vermenigvuldigen!


schermafbeelding-2016-10-11-om-11-52-56
Word jij ook enthousiast van deze verhalen en wil je misschien wel meebouwen aan dit werk in jouw directe omgeving? Neem dan snel een kijkje bij onze vrijwilligers vacatures. We horen natuurlijk graag van je!
Vacatures

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *