Batman maakt blij

Je verjaardag. Dat is toch elk jaar weer bijzonder. De dag waarop je een jaartje ouder wordt, en dat je dat viert met vrienden en familie. Voor mij is die dag 29 januari. Voor een jongetje van 4 uit de Drechtsteden ook.

Batman

Hoe cool is het als je gek bent op Batman en je krijgt zo’n taart op je verjaardag. Zijn moeder weet hoe leuk haar zoontje Batman vindt, maar des te verdrietiger maakt het haar als ze zich bedenkt dat ze dit niet aan hem kan geven door gebrek aan financiële middelen. De vraag wordt via het Leger des Heils met stichting ANDERS gedeeld. Als ik hoor dat dit jongetje ook op 29 januari jarig is raakt het mij extra. Ook hij verdient een mooie verjaardag, in dit geval mét batmantaart.

Taart uit de Hoeksche Waard

Een van onze partners is Het Taartgeheim uit Oud-Beijerland. Mooie cupcakes en taarten maken kunnen zij dan ook als de beste. Een passende vraag om met hen te delen!

Aan de telefoon lieten Sonja en Lisa gelijk weten dat zij graag de Batman taart wilden gaan maken. Super nieuws natuurlijk. En zo gezegd zo gedaan; op 29 januari werd de taart door Het Taartgeheim zelf afgeleverd. Mevrouw was zelf thuis om de taart aan te nemen. Die middag zou de verjaardag ook gevierd gaan worden met familie en vrienden. Het feest kon gaan beginnen!

Op mijn verjaardag dacht ik ook aan dit jongetje die verrast mocht worden met een mooie taart. Wat een feest moet het voor hem en zijn moeder zijn geweest om zijn verjaardag zo te mogen vieren. Ook dit keer zien we weer hoe mooi het is om te mogen verbinden. Dit met als grote dankbaarheid tot gevolg.

taartgeheim-partner-anders

Op bovenstaande foto staan Sonja en Lisa van Het Taartgeheim

Dit verhaal is geschreven door Selfet van den Bosse, Stagiaire bij Stichting ANDERS

Yes! Wij zijn genomineerd voor de Meer dan Handen Vrijwilligersprijs 2019!

Stem jij ook op ons? Dat kan via DEZE link.