Parfum Flower Company

Parfum Flower Company is opgericht in 2011, toen we merkten dat maar heel weinig moderne snijrozen geur hebben. Dus gingen we op zoek naar een brede selectie snijrozen die nog steeds een opvallend mooie geur behouden in hun kern. We zijn begonnen met het verkopen van trouwrozen van David Austin, maar daar zijn we niet mee gestopt.

Tegenwoordig staat Parfum Flower Company bekend om de handel in luxe rozen. We hebben het tot onze missie gemaakt om de beste te zijn in het inkopen en leveren van de mooiste rozen ter wereld, zodat bloemsierkunstenaars aan de verwachtingen van hun klanten kunnen voldoen en deze kunnen overtreffen.

We willen dat onze rozen verkrijgbaar zijn via webshops, maar ook fysiek aanwezig zijn in verschillende cash and carrys. Ze moeten binnen handbereik zijn van elke bloemist, evenementenplanner en bloemsierkunstenaar in Europa, zonder de planeet te schaden. Daarom streven we naar CO2-vrije productie en transport.

Parfum Flower Company is benaderbaar voor groene hulpvragen, daarnaast stellen zij de vaardigheden van hun personeel en hun netwerk van ondernemers graag beschikbaar.