HeemSo

HeemSo richt zich op het optimaliseren van personen en organisaties in hun prestaties, energie en kwaliteiten. Daarbij worden bestaand potentieel en competenties benut, vanuit een positieve insteek.

Om tot optimalisatie te komen is beweging nodig; vanuit het management, de individu of het team. Hiervoor gebruik ik onder meer coaching vanuit verschillende methodes en technieken en advisering vanuit expertise. De focus ligt op mogelijkheden in plaats van beperkingen; hoe je denkt bepaalt wat je creëert, wat kan er wel. Wanneer je je bewust bent van jouw kwaliteiten die energie opleveren en deze maximaal inzet, zal dit leiden tot verbetering in prestaties en resultaat.

Naast coaching brengt HeemSo ook ruime kennis en ervaring op meerdere gebieden. Hierbij valt te denken aan verander- en interim management, begeleiding binnen (scrum of agile) transities, HR werkzaamheden en recruitment.

HeemSo is onder andere benaderbaar als partner voor hulpvragen op het gebied van beroeps- en studiekeuzebegeleiding, coaching, training en begeleiding bij sollicitaties.